Mest spilt

1. Mahjong 3D

1. Mahjong 3D

En meget flott utgave av det populære spillet. Velg blant 25 ulike oppsett samt utseende på brikkene. Du kan også lage dine egne baner. Den beste versjonen av dette spillet til nå?

2. The Farmer

2. The Farmer

Dyrk grønnsaker og ta godt vare på dyrene i dette bondegårdsspillet. Jo flinkere du er til å drive gården jo mer penger får du inn på driften.


3. Tetris Arcade

3. Tetris Arcade

Spillet kan innstilles etter eget ønske, utseeende på brikkene, lydstyrke for effekter og musikk. Bruk piltastene og space for å spille.

4. Pacman

4. Pacman

Verdens mest kjente spill, her i en flash utgave lik orginalen fra Nemco. De 100 beste kommer med på topplisten. Bruk piltastene for å bevege din Pacman.


5. Uphill Rush

5. Uphill Rush

Konkurrer i 4 ulike miljøer med en motorsykkel, skateboard, ATW eller terrengbil og utfør kule triks i luften.

6. Bigjump Challenge

6. Bigjump Challenge

Flott hoppspill hvor du må utføre luftige svev for å imponere dommerne. Du kan også utfordre dine venner og få resultatet tilbake på e-post. Les instruksjonene i spillet nøye for å lære deg alle triksene.

7. Dice Mogul

7. Dice Mogul

”Lyn-monopol” hvor du skal få ta kontroll over bygningsmassen. Klikk for å kaste terningen og pass på å bruk de ulike spesialkortene som du får utlevert.

8. Ulitimate Flash Sonic

8. Ulitimate Flash Sonic

Her skal du samle ringer og komme deg helskinnet gjennom banene. Mulighet for å hente eget passord slik at du ikke trenger å spille fra start igjen, bruk piltastene når du spiller.


9. MuMu

9. MuMu

MuMu er et spill hvor du skal plassere 3 perler med samme farge etter hverandre. Ta brikkene med musen og snu brikkene ved å klikke på en tast.

10. How dare you

10. How dare you

Ta sats for å komme deg så langt av gårde som mulig. Tjen penger på veien og kjøp oppgraderinger for å gjøre veien enklere.


11. Mario Forever Flash

11. Mario Forever Flash

Den onde kong Koopa har kidnappet prinsessen og igjen er det du, Mario, sin plikt å redde henne.

12. Super Mario Star Scramble

12. Super Mario Star Scramble

Du må hjelpe Mario å samle alle stjernene og slå Browser for å redde soppenes kongerike.


Takk til: 1001spill