Mest spilt

1. Mahjong 3D

1. Mahjong 3D

En meget flott utgave av det populære spillet. Velg blant 25 ulike oppsett samt utseende på brikkene. Du kan også lage dine egne baner. Den beste versjonen av dette spillet til nå?

2. Pacman

2. Pacman

Verdens mest kjente spill, her i en flash utgave lik orginalen fra Nemco. De 100 beste kommer med på topplisten. Bruk piltastene for å bevege din Pacman.


3. The Farmer

3. The Farmer

Dyrk grønnsaker og ta godt vare på dyrene i dette bondegårdsspillet. Jo flinkere du er til å drive gården jo mer penger får du inn på driften.

4. Tetris Arcade

4. Tetris Arcade

Spillet kan innstilles etter eget ønske, utseeende på brikkene, lydstyrke for effekter og musikk. Bruk piltastene og space for å spille.


5. Dice Mogul

5. Dice Mogul

”Lyn-monopol” hvor du skal få ta kontroll over bygningsmassen. Klikk for å kaste terningen og pass på å bruk de ulike spesialkortene som du får utlevert.

6. Bigjump Challenge

6. Bigjump Challenge

Flott hoppspill hvor du må utføre luftige svev for å imponere dommerne. Du kan også utfordre dine venner og få resultatet tilbake på e-post. Les instruksjonene i spillet nøye for å lære deg alle triksene.

7. Mario Forever Flash

7. Mario Forever Flash

Den onde kong Koopa har kidnappet prinsessen og igjen er det du, Mario, sin plikt å redde henne.

8. Ulitimate Flash Sonic

8. Ulitimate Flash Sonic

Her skal du samle ringer og komme deg helskinnet gjennom banene. Mulighet for å hente eget passord slik at du ikke trenger å spille fra start igjen, bruk piltastene når du spiller.


9. Xeno Tactic beta

9. Xeno Tactic beta

Heftig Tower Defense spill hvor du skal hindre aliens å komme frem til portalen. Pass på å velg riktig våpen og ikke glem å oppgradere underveis.

10. Bloons Tower Defense 5

10. Bloons Tower Defense 5

Bloons TD 5 kommer med en rekke nye oppgraderinger og nye forsvarstårn.


11. Kinasjakk

11. Kinasjakk

Det klassiske brettspillet nå i flash utgave. Du kan velge å spille mot 2-5 motstandere, kulene flyttes ved hjelp av musen. Bruk musen for å spille.

12. Treasure Pyramid

12. Treasure Pyramid

På “reisen” må du finne de 7 skjulte juvelene for å løse mysteriet om den mystiske pyramiden. Plasser tre eller flere juveler på rad for at de skal forsvinne.


Takk til: 1001spill